Bachelors en Masters (2) (2008)

In Kunstzone 2/3 van jaargang 2007 gaf ik het werkveld een eerste overzicht van de weerbarstige gang van zaken rond de invoering van onze ongegradeerde Bachelor kunstvakdocenten. (‘over Bachelors en Masters’; tekst elders op deze webplek).

Een dik jaar later bleek een tweede versie wenselijk. Directe aanleiding was het gesprek van een NVTO-delegatie op het ministerie (29 januari 2008). De uitkomsten daarvan waren niet geruststellend. De NVTO moest zich maar tot de opleidingen en de NVAO wenden. Daar lagen de primaire verantwoordelijkheden. (Brief  Van Beijsterveldt dd. 10 maart 2008).

De NVTO schreef daarop alle opleidingen aan en de NVAO.

Dit tweede artikel gaat over de periode tot dat moment (zomer 2008)

Bachelors en Masters (2)

 

Een gedachte over “Bachelors en Masters (2) (2008)

  1. Pingback: Het BaMa-dossier (2014) | maartentamsma.nl

Reacties zijn gesloten.